Donald Trump & populismi

25.3.2017

Trumpista on tullut populismin keulakuva. Populisti väittää edustavansa kansaa. Mitä on Trumpin sanojen takana? Onko valta todella siirtynyt kansalle? Toteutuuko kansan tahto? Entä Trumpin tukijoukot? Mihin ne pyrkivät? Jyrääkö populismi demokratian? Tapahtuuko sama kehitys monissa maissa? Miksi niin laajaa ja systemaattista valheiden hyödyntämistä? Miten Eurooppa ja Suomi?

MIKÄ? Yhteyteen! -päivä, teemana Donald Trump & populismi maailmalla ja Suomessa

MILLOIN? La 25.3.2017, klo 9:30-15:30.

MISSÄ? Leipotupa, Jollaksentie 54 B, 00850 Helsinki. 

MIKSI? Koska maailmamme tarvitsee yhteyttä ja ymmärrystä, ei muureja ja linnakkeita.

MITÄ? Yhteiskunnallisia konstellaatioita maailman tilasta.

MITEN? Työskentelemme systeemisen konstellaation avulla, lämpimällä läsnäololla ja vapauttavalla kohtaamisella.

KETKÄ? Jokainen inhimillinen ihminen, joka haluaa olla osa ratkaisua.

MITÄ MINÄ SAAN? Syvää ymmärrystä maailman tilasta, inhimillisestä elämästä ja vapautumista kahlitsevista rajoittavista projektioista.

HINTA? 50 euroa (sis. alv) 15.3 saakka, sen jälkeen 60 euroa.

Donald Trump hallitsee juuri nyt medioita, monella tapaa. Hänen myötään on noussut tietoisuus populismista ja mihin se voi johtaa. Mutta kyse on laajemmasta ilmiöstä, ja tätä kokonaisuutta tutkimme päivän aikana.

Jokainen konstellaatio, vaikka se olisi maailman tilanteesta, on myös henkilökohtainen konstellaatio. Me kohtaamme loppujen lopuksi aina itsemme. Ratkaisu konflikteihin löytyy tästä kohtaamisesta ja sen laadusta.

Tällaisessa työskentelyssä yhdistyvät kaikki tasot. Työskentelemme samanaikaisesti henkilökohtaisen läsnäolomme, myötätuntomme ja rakkautemme kanssa, mikä tietenkin koskettaa kaikkia ihmissuhteitamme, ja laajemman ymmärryksen sekä yhteiskunnallisten ryhmien välisten suhteiden kanssa.


Tule mukaan sellaisena kuin olet: uteliaana, inhimillisenä, tuntevana, rajoittuneena, hyvää haluavana!


Lue lisää Yhteyteen! taustoista, konstellaatiosta ja Jani Romanista täältä.