Oletko koskaan hikoillut ohjatessasi asiakastasi ja miettiessäsi kuumeisesti, miten ihmeessä kykenet tarjoamaan heille sellaista tukea, joka vie heitä eteenpäin ja saa heidät arvostamaan panostasi?

ILMAINEN WEBINAARI

Pääse ytimeen työnohjauksessa ja coachauksessa 

16.1. klo 10-11

22.1. klo 10-11

22.1. klo 18-19

Oletko koskaan kokenut, että et pääse asiakkaasi tai työyhteisösi ongelmien ytimeen tai että tekemänne kehittämistoimenpiteet eivät tuota toivottuja tuloksia?

 

Tai tuntuuko siltä, että asiakkaasi työyhteisössä on voimakkaita jännitteitä, mutta niitä ei kyetä käsittelemään rakentavasti?

 

Systeeminen konstellaatio tekee minkä tahansa ihmisyhteisön näkymättömät dynamiikat näkyviksi. Kerron tässä webinaarissa miten pääset sen avulla asioiden ytimeen asiakasohjauksissasi.

 

Sen lisäksi, että kykenet auttamaan asiakastasi aiempaa paremmin, saat henkilökohtaisella tasolla paljon – alat ymmärtää syvemmin itseäsi, taustaasi ja myös muita ihmisiä.

”Olen pitkään hakenut menetelmää jolla tehdä työnohjaus tai valmennus tilanteessa merkittävän oivalluksen asiakkaalle. Tässä on siihen työväline.”

 

Nähdään webinaarissa!

 

Valitse alta sinulle sopiva aika ja rekisteröidy!

Webinaarin pitää tekniikan tohtori (työpsykologia) Jani Roman

Jani on systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa. Hän on auttanut useissa Suomen suurimmissa fuusioissa yhteisen yrityskulttuurin rakentamisessa. Jani väitteli vuonna 2005 työpsykologiasta aiheena Dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä. Hänen koulutuksiinsa ja kursseille on osallistunut yli 8000 ihmistä. 

 

Jani on sekä Dialogi-instituutin että Systems Enlightenmentin perustaja.

Dialogi-instituutti järjestää koulutuksia ja kursseja, jotka palvelevat elämää.

Niille on osallistunut jo yli 8000 osallistujaa. Luomme tilan, jossa kasvu on mahdollinen.

www.dialogi-instituutti.fi

Systems Enlightenment logo 2019.png

Systems Enlightenmentin missio on kirkas: autamme yrityksia palvelemaan entistä paremmin ihmisiä ja elämää.

Kehitämme johtamista, autamme muokkaamaan yrityskulttuuria ja lisäämään tehokasta, arvostavaa ja organisaatiota läpileikkaavaa dialogia.

Valmennamme, coachaamme, vedämme johtoryhmien ja tiimien kehitysprosesseja, analysoimme yrityskulttuuria ja tuemme sen kehittämisessä.

Ytimessä on ymmärrys siitä, miten ihmisyhteisöt toimivat ja millaiset dynamiikat vaikuttavat niiden onnistumiseen.

 

Systems Enlightenment on sisaryritys Dialogi-instituutille. 

www.systemsenlightenment.com