ILMAINEN VIDEO

Miten konstellaatio voi nostaa terapiatyön uudelle tasolle?

 

Oletko koskaan toivonut, että voisit tehdä näkyväksi asiakkaasi elämään keskeisesti vaikuttavat asiat ja ihmissuhteet sellaisella tavalla, että syntyy vanhasta vapautumista, uutta selkeyttä ja elämänvoiman löytämistä?

Toimiessasi terapeuttina tai ihmistyön ammattilaisena, olet varmaankin huomannut, miten usein puheen tasolla voi olla vaikea saavuttaa sitä, mikä oikeasti on merkityksellistä?

 

Entä oletko havainnut, miten suuri merkitys ihmissuhteilla on ihmisen hyvinvoinnille? Myös niillä ihmissuhteilla, jotka kuuluvat menneisyyteen, jotka ovat näkymättömissä – ja jopa unohduksissa.

Suurin osa ”ongelmista” onkin oireita, ja ongelmien ydin on näkymättömissä. Siksi monet ”ratkaisut” jäävät pinnallisiksi – ilman ymmärrystä ongelmien todellisista systeemisistä syistä.

Tässä webinaarissa kerron, miten perhekonstellaatio auttaa terapeuttia ja ihmistyön ammattilaista – miten pääset käsiksi oireiden taustoihin eli ongelman ytimeen.

 

Voisit yllättyä, jos tietäisit miten paljon omasi, vanhempiesi ja isovanhempiesi lapsuuden tapahtumat vaikuttavat elämääsi jokainen päivä. Perhekonstellaatio on uusi terapiamuoto, joka auttaa sinua (ja asiakastasi) ymmärtämään perheesi ja läheisten ihmistesi vaikutusta elämääsi ja löytämään keinoja kehittää näitä suhteita – ja sitä kautta koko elämääsi.

Tuli ymmärrystä omasta perhetaustastani, hyväksymistä ja näkemystä omasta perheestä ja omasta elämäntilanteesta, näin itseni selkeämmin osana omaa sukuna, kiitollisuutta elämästä, nöyryyttä kohtalostani.” (Kyselytutkimus 2016)

 

Webinaaritallenteen sisältö:

Terapiatyön haasteet

Mihin konstellaatio auttaa ja miten

Tutkimuksia ja kokemuksia

Miten opit tätä

Klikkaa alta!

Videolla puhuu TkT (työpsykologia) Jani Roman

Jani on systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa. Hänellä on 17 vuoden kokemus konstellaatiosta ja 24 vuoden kokemus psyko- ja sosiodraamasta.

 

Webinaarini ovat saaneet mukavan positiivisen vastaanoton. Esimerkiksi viimeisimpään, Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry:n, webinaariin helmikuussa osallistuneet antoivat seuraavaa palautetta (palautteiden keskiarvo oli 3,1 asteikolla 1-4, osallistujia n. 60):

”Todella mielenkiintoinen, olisin kuunnellut pidempäänkin!”

”[Parasta antia oli] Puhujan asiantuntemus.”

”Hyvä ’paketti’ huomioiden että vain tunti käytössä.”

”Kiinnostava asia ja hyvin esitetty kokonaisuus sekä keskustelu.”

”Systeemisyyden ymmärrykseni lisääntyminen.”

”Systeemiajattelun päätutkimusten referointi.”

”Ajatuksia herättelevä aihe, joitakin oivalluksia käytäntöön.”

“Suurempi Sielu liikkuu vain yhteen suuntaan, ja se on tuoda yhteen se, mikä on erotettu.”
~ Bert Hellinger (perhekonstellaation perustaja)