Tervetuloa mukaan oppimaan mindfulnessia ja perhekonstellaatiota!

 

Verkkokurssi 5.9.-2.10.2016

 

 • Neljän viikon mindfulnessin ja läsnäolon kurssi

 • ENEMMÄN kuin vain mindfulnesskurssi!

 • Tärkeän ihmissuhteen kehittäminen ja uusien näkökulmien saaminen konstellaation avulla

 • Kehittää myötätuntoa ja kiitollisuutta

 • Vapauttaa energiaa uuden luomiseen

 • Rohkaisee ja kannustaa hyvien valintojen tekemiseen

Verkkokurssi läsnäolosta, ystävällisyydestä, myötätunnosta, hyvistä ihmissuhteista, rakkaudesta ja kiitollisuudesta sekä uusista mahdollisuuksista mindfulnessin ja perhekonstellaation avulla.

Elämä on suurin lahjamme! Tämä verkkokurssi on tämän oivalluksen ytimessä. Saat samalla hienon johdatuksen niin mindfulnessin kuin konstellaation maailmaan! Helppo keino tutustua näihin upeisiin menetelmiin!

Sisältää:

 • Kuunneltavia mindfulnessharjoituksia, joita voit käyttää mobiilisti tai tietokoneelta

 • Perhekonstellaatioprosesseja, sekä audiona että videoina, joiden avulla voit kohdata tärkeätä ihmissuhdetta ja löytää uusia näkökulmia elämääsi

 • Taustatietoa teksteinä, ladattavina PDF:nä ja videoina

 • Yhteensä 12 moduulia

 • Neljän viikon tulostettava harjoitusohjelma mindfulnessiin ja konstellaatioprosesseihin – voit tehdä harjoitukset valitsemanasi ajankohtana ja omassa tahdissasi, materiaali on käytössäsi 6 kk

Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua niin mindfulnessiin kuin konstellaatioon kokeneen ohjaajan tuella! Sopii vasta-alkajille ja kokeneillekin. Saat mindfulnessohjelman, joka riittää vaikka koko loppu elämäksi – ja saat vieläkin enemmän.

Katso alla olevasta videosta kurssin lyhyt esittely!

Jani Roman on systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa ja Dialogi-instituutin perustaja. Tämä kurssi perustuu hänen yli 20 vuoden kokemukseen meditaatiosta ja yli 15 vuoden kokemukseen systeemisestä konstellaatiosta.

 

Jani on tekniikan tohtori (työpsykologia), energia- ja tuotantotalouden DI, Master of Quality, psyko- ja sosiodraaman TRO, mindfulnessohjaaja ja systeemisen konstellaation ohjaaja ja kouluttaja.

Jani on julkaissut vuonna 2013 suositun mindfulness-CD:n "Mindfulness suomeksi", kesällä 2016 kirjan systeemisestä konstellaatiosta "Ikkuna näkymättömään" ja verkkokurssin työnohjaajille, konsulteille ja coacheille "Pieniä ihmeitä ja systeemistä konstellaatiota".

Mistä on kyse?

Syvempään läsnäoloon -verkkokurssi on tarkoitettu kaikille hyvästä elämästä kiinnostuneille. Mindfulness tuo läsnäoloa ja hyvinvointia sekä mielen rauhaa, ja konstellaatio vie sinut askeleen syvemmälle!

Mindfulness on monelle jo tuttu. Sadat tutkimukset ovat osoittaneet, että se vähentää stressiä, lisää hyvinvointia, kehittää mentaalista suorituskykyä ja jopa sosiaalisia taitoja.

Perhekonstellaatio on monelle tuntemattomampi. Se on terapiamuoto, joka on levinnyt nopeasti ympäri maailman ja saavuttanut suuren suosion. Menetelmän kehittäjän saksalaisen psykoanalyytikon ja terapeutin Bert Hellingerin perusoivallus on, että kukaan meistä ei ole yksin - me olemme osa isompaa kokonaisuutta, joista tärkeimpänä on perheemme. Hyvinvointimme riippuu meille tärkeiden ihmissuhteiden hyvinvoinnista.

Syvempään läsnäoloon on ensimmäinen (ehkä koko maailmassa) verkkokurssi, jossa nämä kaksi upeaa menetelmää ovat yhdessä! Kurssi on kaunis prosessi, jossa kehität läsnäoloasi, kiitollisuuttasi ja menestykseesi vaikuttavaa perustaa.

Perhekonstellaatio on koettu hyvin positiivisesti

Keväällä 2016 tehty kyselytutkimus (n=40) konstellaatiokokemuksista kertoo, että kokemukset ovat hyvin positiivisia. Esimerkiksi kyselyyn vastanneet terapeutit, jotka ovat tutustuneet menetelmään, arvioivat kaikki (100 %) kokemustaan menetelmästä erittäin positiiviseksi.

Terapeutit ja laillistetut terveydenhuollon ammattihenkilöt pohtivat menetelmän etuja mm. seuraavasti:

”Perhekonstellaatiossa ihminen nähdään osana ryhmää. Tämä on hyvä ja täydentävä näkökulma nykyajassa, jolloin yksilön kohtaamat psyykkiset vaikeudet nähdään helposti johtuvan ensisijaisesti hänen henkilökohtaisista fyysistä tai psyykkisistä ominaisuuksistaan tai ajattelu/tunnemalleistaan tms. Perhekonstellaatio auttaa näkemään sen, että emme voi hallita kaikkea, ja että olosuhteilla on suuri vaikutus siihen, mitä tunnemme ja koemme. Näin voimme päästää irti turhasta syyllisyydestä ja löytää oman paikkamme niin perheryhmässä kuin suuremmissakin ryhmissä.”

”Antaa lisäarvoa muihin terapiamenetelmiin.”

”Menee syvemmälle kuin oma "tarina" eli omat käsitykset siitä, miksi asiat ovat niin kuin ovat.”

”Konstellaation kautta tulee laajempi näkemys omasta suvusta ja asioista, jotka vaikuttavat suvussa. Konstellaatio avaa omaa elämäntilannetta, mitä käsittelee ja usein sellaisia asioita suvusta tai perheestä, joita ei ole itse nähnyt. Näkemyksen kautta tulee tietoisuus ja hyväksyminen. Hyväksyminen vapauttaa toimimaan tietoisempana.”

Tyypillisiä vaikutuksia konstellaatiosta oli elämää ja ihmissuhteita tukevien oivalluksien saaminen (96 % vastaajista), selkeytyminen (63 %) ja myötätuntoiseksi ja rakastavammaksi tuleminen (59 %). Sanallisissa selityksissä vastaajat totesivat mm:

”Sain ymmärrystä suvussani vaikuttaviin asioihin.”

”Laskeutui syvä rauha.”

”Sai tunneprosessin liikkeelle uudella tavalla, uutta näkemystä perhehistoriaan.”

”Tunsin perhekonstellaatiossa tapahtuvan syvemmän näkemisen tuoman uuden näkökulman muuttavan vanhoja jähmettyneitä lukkoja pysyvällä tavalla.”

”Kokemus oli hämmentävä. käsiteltävää ja sulattelemista tästä kesti kuukausia.”

”Tuli ymmärrystä omasta perhetaustastani, hyväksymistä ja näkemystä omasta perheestä ja omasta elämäntilanteesta, näin itseni selkeämmin osana omaa sukuna, kiitollisuutta elämästä, nöyryyttä kohtalostani.”

”Konstellaatio on avannut näkökulmia ja ymmärrystä omiin perhesuhteisiini. Se on rakentanut hyväksyvää ja rakkaudellista suhdetta perheeseen ja auttanut päästämään irti turhasta syyttelystä.”

(Lähde: Kyselytutkimus konstellaatiokokemuksista 2016, Yhteenvetoraportti, Dialogi-instituutti)

Mikä on tässä kurssissa erityistä?

Useat mindfulnesskurssit maksavat huomattavasti enemmän. Halusin tehdä tästä kurssista sellaisen, joka olisi mahdollinen mahdollisimman monelle.

Tämä kurssi on mindfulnessia alusta loppuun - ja se on enemmän kuin tavallinen mindfulnesskurssi. Saat silmiä avaavan kokemuksen konstellaatiosta ja sen kautta hyvinvointiisi vaikuttavista suhteista. Toivon, että tämän kurssin myötä mahdollisimman moni pääsisi kiinni konstellaation oivalluksista, sillä uskon, että sen myötä tuleva systeeminen ymmärrys tukee niin yksilön kuin koko yhteiskunnan hyvinvointia!

Vastaavanlaista kurssia ei ole. Mindfulness ja perhekonstellaatio tukevat toinen toisiaan ja tietenkin ennen kaikkea sinua! Harjoitukset ja prosessit ovat turvallisia ja ohjeet niihin kattavat.

Ja tarvittaessa saat minuun yhteyden! Et jää yksin, vaan olen käytettävissäsi, jos sinulla herää kysymyksiä tai pohdintoja. Tuen sinua kaikin keinoin, jotta voit kehittää mindfulnessin taitojasi ja syventää parantavaa ymmärrystäsi konstellaation avulla.

Tämä kurssi sopii sinulle, joka:

 • haluat saada mindfulnessin osaksi arkeasi

 • haluat kehittää parempia ihmissuhteita, välittämistä ja ystävällisyyttä

 • haluat kehittää kiitollisuuttasi

 • haluat saada kokemuksen konstellaatiosta ja oppia siitä lisää

 • haluat oppia, miten kehittää tärkeitä ihmissuhteita

 • haluat syventää läsnäoloasi

Minulla on yli 20 vuoden kokemus meditaatiosta ja psykodraamasta sekä yli 15 vuoden kokemus systeemisestä konstellaatiosta. Olen opettanut joogaa ja meditaatiota 19 vuotta, ja vetänyt mm. neljä mindfulnessmatkaa (Kreikka ja Kanarian saaret) sekä vetänyt useita mindfulnesskursseja yrityksille. Tämä ei ole ollut päätyöni, vaan rakas enemmän-kuin-harrastus. Se on elämäntapa, jota mielelläni jaan ja opetan edelleen kiinnostuneille. Itse asiassa ryhmissäni me kaikki olemme opettajia: jokainen meistä voi oivaltaa ja jakaa oivaltamaansa.

Ilmoittaudu nyt ja ehdit mukaan!

Kurssin hinta on 99 euroa. Voit maksaa kurssin myös kolmessa erässä á 33 euroa/kk.

Kurssilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu.

Maksusi jälkeen saat sähköpostin ja pääset aloittamaan kurssin 5.9. Kurssimateriaalia voit käyttää tietokoneellasi, älypuhelimellasi tai tabletilla - ihan miten vain haluat.

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, voit ottaa minuun yhteyttä (jani.roman [at] dialogi-instituutti.fi).

Nähdään kurssilla! :)

Epäröitkö?

Ehkä haluat ensin katsoa ILMAISEKSI kurssin ensimmäisen tervetuloa-videon?