Terapiasessio videoyhteydellä Oma voima -kurssilaisille.

Oma voima -kurssille osallistuneille. Saat tukea elämäsi kysymyksiin. FT Mariel Mansoniemi on traumaterapeutti, konstellaatioterapeutti ja valmistuu ratkaisukeskeiseks...
Kanta-asiakas Videosessio
1 t
€130

"Mariel on lämmin, osaava ja tarkkanäköinen terapeutti. Mariel myötäilee eläytyvästi ja myötätuntoisesti, mutta osaa myös haastaa tarvittaessa.. Olen voimakkaasti kehollisesti kokeva ihminen ja jokaisen Marielin videosession jälkeen olen tuntenut oloni keveämmäksi ja hengitykseni helpottuneeksi. Eikä video välineenä ole ollut vieraannuttava, koska Marielin läsnäolo on niin voimakas, että tuntuu kuin hän istuisi vieressä. Suosittelen lämpimästi Marielin palveluja."

- Tiina

Jo yhdestä tapaamisesta voi olla huomattavaa apua. Mikäli olet oikein motivoitunut, voit muuttaa elämäsi suuntaa merkittävästi jopa 3 – 5 tapaamisen kuluessa.

 

Mariel käyttää systeemistä perhekonstellaatiota myös työnohjauksellisesti selkiyttämään työelämän haasteellisia kuvioita.

 

Varaa Marielilta aika (ylempänä klikkaa kuvaa) 1 tunnin videotapaamiseen

Tavoitat hänet myös numerosta 040 739 3007 tai osoitteesta mmansoniemi@gmail.com.

 

Tapaamiset hoidetaan pääsääntöisesti Zoom- tai Skype-videotapaamisena.

Perhekonstellaatio-videotapaamiset

 

Kun katsot elämääsi taaksepäin, pysyvätkö tietyt ongelmakohdat muuttumattomina? Seuraavatko sinua aina samankaltaiset konfliktit? Onko jollakin elämänalueella aina joku erityisen vaikea ihminen? Tai onko työ- tai rahatilanteesi jumiutunut ei-haluttuun kohtaan tai tasoon?

 

Taustalla on usein näkymättömiä ja vaikeita sisäisiä suhteita. Perhekonstellaation avulla näitä suhteita niin elämämme ihmisiin kuin asioihinkin tehdään näkyväksi.

Somatic experiencing -videotapaamiset

 

Koetko ihmissuhteet haastaviksi kotona tai työpaikalla? Kärsitkö uni- tai muista stressihäiriöistä? Tai joudutko kenties usein voimakkaiden tunteiden valtaan? Tällaisten tavallisilta tuntuvien ongelmien taustalla on usein traumaperäinen hermojärjestelmän epätasapaino.

 

Somatic experiencing -traumaterapia on kehollinen lähestymistapa. Sen avulla stressaaviin tilanteisiin pystyy reagoimaan joustavammin. Samalla löydetään uusia, parempia tapoja toimia.

 

Terapiamuodon on kehittänyt lääkäri Peter Levine. Somatic experiencing -traumaterapia yhdistää stressifysiologiaa, psykologiaa, eläinten käyttäytymistiedettä, biologiaa, neurotiedettä, lääketieteellistä biofysiikkaa sekä alkuperäiskansojen parannusmenetelmiä.

 

Mariel on Somatic experiencing -traumaterapeutti. Koko Suomessa heitä toimii vain 3.