Vain reilu 6 kk ja jo yli 400 osallistujaa, tyytyväisyys 4,7/5.

Lähde loppuelämäsi tärkeimmälle matkalle – itseesi!

Osallistujat kertovat:

 • ”Pääsin murtautumaan oman kuoren läpi.”

 • ”En ajatellut, että menee näin syvälle. Se keikautti suhtautumiseni vanhempiini ihan päälaelleen.”

 • ”Mä oikein ahmin. Joka kerta. Ne meni uniin ja kehoon.”

 • ”Kauhean syvällä tasolla helpottunut. Yksinkertaisesti oma voima, ymmärrys omasta voimasta on kasvanut.”

 • ”Mä en mee mukaan sellaisiin juttuihin, joihin aikaisemmin olen mennyt, enkä panikoidu sellaisista asioista kuin aikaisemmin.”

 • ”Tästä alkoi uusi polku. Mä olen ylityytyväinen tästä kurssista.”

 • ”Semmonen rauhan löytäminen, riität sellaisena kuin olet.”

 • ”Mä olen ällistynyt että kuin tää verkossa toimi tälleen. Häkellyttävän mykistävä. Jos vanhanaikaiselle yksilöterapeutille kuvailis tätä, niin uskoisko se tätä? Ammattitaito näkyy täällä.”

Haluatko sinäkin kokea luottamusta elämään ja kyetä antamaan parastasi elämäsi kaikissa tilanteissa?

Oma voima™ PLUS on 3 kuukauden perhekonstellaatioon ja mindfulnessiin perustuva prosessi, joka voi muuttaa elämäsi. Tällä kurssilla pääset aukaisevien luentojen, kokemuksellisten harjoitusten ja livewebinaarien avulla syvälle merkityksellisyyden kokemukseen.

 

Oma voima™️ PLUS -verkkokurssi sopii sinulle, jos

 

 • haluat aidompaa yhteyttä itseesi ja läheisiisi

 • haet rohkeutta tunnistaa ja toteuttaa omia pyrkimyksiäsi

 • toivot elämääsi lisää iloa, läheisyyttä, kuulluksi ja nähdyksi tulemista

 • pohdit omaa ihmisyyttäsi ja suuntaasi

 • haluat tuntea eläväsi täydesti

 • kaipaat tukea eheytymiseen

 

Oma voima™️ PLUS -verkkokurssilla

 

 • saat kokea perhekonstellaation parantavan voiman

 • saat mahdollisuuden kokea, että olet hyvä sellaisena kuin olet – ja sinulla on annettavaa!

 • saat välineitä kohdata ja työstää itsellesi vaikeita ihmissuhteita ja asioita

 • löydät selkeyttä vapautua turhista taakoista, kun ymmärrät, mitkä asiat ovat sinun vastuullasi ja mistä sinun ei tarvitse murehtia.

Kurssin sisällöstä vastaa TkT (työpsykologia), DI, MQ, TRO, terapeutti ja systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa, Jani Roman. Hänen kurssinsa ja ohjauksensa ovat auttaneet jo tuhansia suomalaisia. Koulutuksiin on osallistunut lukuisia psykoterapeutteja, lääkäreitä, työnohjaajia, yritysjohtajia, psykologeja, konsultteja ja – aivan tavallisia ihmisiä.

 

Kurssin taustavoimina ovat myös FT, trauma- ja konstellaatioterapeutti Mariel Mansoniemi, DI, Ihminen tavattavissa -terapeutti Teemu Tuuli ja KTM, työnohjaaja, terapeutti Annika Vilkki.

Kurssin normaalihinta on 290 €, mutta 12.4. saakka saat sen hintaan 197 €. Merkittävänä lisäetuna sinulla on mahdollisuus saada kurssin aikana Dialogi-instituutin terapeuteilta yksilöterapiasessioita verkon kautta vain hintaan 97 €(normaalihinta 190 €).

Mihin kurssi perustuu?

 

Kurssilla käydyt asiat menevät suoraan elämänvalintojemme ytimeen. Taustalla on syvä ymmärrys ihmisyydestä, homo sapiensin sosiaalisuudesta, ihmissuhdetaidoista, traumatyöskentelystä ja mindfulnessista.

 

Kurssi perustuu perhekonstellaatioon, joka on saksalaisen psykoterapeutin ja psykoanalyytikon Bert Hellingerin (1925-2019) kehittämä terapiamuoto. Jani on opiskellut menetelmää suoraan Hellingerin opissa ja tehnyt osaltaan uraauurtavaa työtä menetelmän kehittämiseksi ja hyödyntämiseksi. Janilla on yli 20 vuoden kokemus terapiatyöstä ja tuhansista konstellaatioista.

 

Kurssilla hyödynnetään myös mindfulnessia. Tietoisen läsnäolon taidon vaikutuksista on lukuisia tutkimuksia, jotka osoittavat sen vaikuttavan positiivisesti niin psyykkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin. Jani on opettanut mindfulnessia lähes 20 vuotta ja hänen mindfulnesskurssinsa on Suomen suosituin.

 

Suhde itseen on heijastusta suhteesta omiin vanhempiin.

 

Vanhempien katse ja yhteys lapseen rakentavat ihmisen omakuvan ja alitajuisen käsityksen itsestä – ja antavat myös mallin, miten olla yhteydessä muihin, ja uskomuksen siitä, mikä on minulle mahdollista.

 

Nämä vanhempisuhteet ovat syvällä alitajunnassamme. Varhaisista vuorovaikutussuhteista rakentuu minäkuvamme, maailmankuvamme ja mentaalinen rakenteemme. Ne vaikuttavat elämänvalintoihimme, puolison valintaan, kykyymme tarttua mahdollisuuksiin, kykyymme luoda rakkaudellisia suhteita ja myös menestykseen työelämässä. Näitä työstämme kurssilla tapahtuvalla kokemuksellisella työskentelyllä.

Kurssilaisilta saatua palautetta

 

Oma voima™️ -verkkokurssi on saanut keskiarvosanan 4,7 asteikolla 1 - 5!

 

”Hämmentää, miten syvältä työstävä kurssi; nostattanut rehellistä uutta itsestä, josta en ole ollut näin tietoinen, vaikka olin ajatellut, että olisin tietoinen.”

 

”Tässä on jotain sellaista taikaa, jonka uskon tekevän työtään minussa vielä kauan tämän kurssin jälkeenkin. Ja toisaalta, tunnen että etsiminen on loppunut!”

 

”Elämäni on helpottunut. Voin hengittää vapaammin, opin uutta.”

 

”Materiaali ja harjoitukset ovat loistavat!”

 

”Olen aivan uuden tasoisen ymmärryksen äärellä. Tiedän, että se jo häivähtelee monellakin tavalla, kuin odottaen kykyäni oivaltaa uudella tavalla koko elämää.”

 

”Tämä kurssi tuli minulle enemmän kuin oikeaan aikaan.”

 

”Todella oleellisten asioiden äärellä ollaan!”

 

”Kiitos, valtavan paljon ja mullistavaa asiaa.”

 

”Osuu ja uppoaa.”

 

”Nöyryys siinä Janin tavassa ja tyylissä on hirveän eheyttävää. Asioita käsitellään tosi arvokkaasti ja nöyrällä mielellä.”

 

”Janin videot ovat hyvin antaneet ison kuvan: ei mitään myyttejä, ei uskonnollisia kielikuvia eikä muitakaan lurituksia, vaan niin selkeää.”

 

”Olen tajunnut kuinka pahasti olen sulkenut itseni ja nyt pikkuhiljaa olen avautunut ja alkanut tuntemaan esim rakkautta ihan uudella tasolla. Kiitollisuuden tunnekin on herännyt vaikka ennen kurssin alkua luulin olevani täysin kyvytön enää koskaan sitä tuntemaan vaikka tiesin että elämässäni on paljon syitä sitä tuntea. Olen tullut avoimemmaksi ja osoitan herkemmin tunteitani läheisilleni.”

 

”Yllätyin miten voimakkaasti konstellaatioharjoitukset vaikuttivat minuun.”

 

”Olen saanut rohkeutta kohdata tunteitani ja sanoittaa niitä ja uskallan ottaa arkojakin asioita puheeksi läheisten kanssa ja siitä on seurannut vain positiivista ja rakentavaa.”

 

”Olen saanut rauhan sieluuni.”

 

”Miten koskettavaa oli tajuta, että vanhempani ovat varmasti ajatelleet minua ja toivoneet minulle kaikkea parasta ja että minulla olisi kaikki hyvin. Se rakkaudellinen ajatus on jo alkanut hälventää tiivistä sumuverhoa ympärilläni ja koen silloin olemassaolon iloa.”

 

”Kurssi oli hyvä, se vahvisti syvällä tavalla suhdetta itseen yhteisön jäsenenä. Osoitti kohtia joissa olen helposti kulkenut ihmisistä pois, itsestä pois. Jollain tapaa kaunat lievenivät, yllättäin vain huomasi ettei enää takerru tai kritisoi kaikkea. Kuin ois päässyt tien alkuun.”

Kurssin normaalihinta on 290 €, mutta 12.4. saakka saat sen hintaan 197 €. Merkittävänä lisäetuna sinulla on mahdollisuus saada kurssin aikana Dialogi-instituutin terapeuteilta yksilöterapiasessioita verkon kautta vain hintaan 97 € (normaalihinta 190 €).

Kurssin sisältö ja aikataulu

 

Oma voima™️ PLUS -verkkokurssi on 3 kuukauden pituinen. Se koostuu 5 osasta, joiden jokaisen välillä on 3 viikkoa. Kurssilla tehtävät syvälliset harjoitukset tehdään yksin kotona sinulle itsellesi parhaiten sopivaan aikaan. Voit aloittaa kurssin heti, kun ilmoittaudut.

 

Lisäksi tähän PLUS-kurssiin kuuluu, toisin kuin aiemmilla kursseilla, KOLME LIVEWEBINAARIA. Niiden ajankohdat ovat 29.4. klo 18-20, 13.5. klo 18-20 ja 27.5. klo 18-20. Kaikista tulevat tallenteet, jotka ovat katsottavissa kahden viikon ajan.

 

Näistä kahdessa ensimmäisessä Jani ohjaa konstellaation osallistujien kysymyksistä suorassa lähetyksessä ja viimeisessä vedetään yhteen koko kurssia kaikkien Dialogi-instituutin terapeuttien voimin. Lisäksi osallistujat voivat halutessaan jakaa omia kokemuksiaan 3-4 hengen ryhmissä luottamuksen ja arvostuksen hengessä. Nämä PLUS-elementit lisäävät entisestään kurssin arvoa.

 

Kurssin kolme livewebinaaria ovat katsottavissa tallenteena jälkikäteen.

 

Aiemmista livewebinaareista osallistujat ovat todenneet (joissa Jani on ohjannut suorassa lähetyksessä konstellaation asiakkaan kysymyksestä):

 

”Tuli tunne että mentiin jatkuvasti kohti ongelmaa lempeydellä ja päättäväisyydellä. Henkilöihin suhtauduttiin ymmärtäen ja hyväksyen. Se vaikutti syvästi minuun ja yllättäen avasi silmät erääseen omassa suvussani piinaavaan ongelmaan, jonka juurisyy ei ole minulla tiedossa, mutta jonka näen siirtyneen äidiltä tyttärelle ainakin neljässä sukupolvessa.”

 

”Koin itsekin energiat todella vahvasti, etenkin sen jälkeen kun se jokin tuoli laitettiin mukaan. Ja kun tytär rupesi itkemään niin itkuksihan se meni täälläkin ja helpotuksen tunne oli todella voimakas.”

 

”Energia ja tunne välittyi hyvin ja myös se, miten paljon meillä on sisällämme tietämätöntä, mikä vaikuttaa nykyhetkeen ja käytökseemme.”

 

”Kiitos hyvästä kurssista ja siitä, että jaat tätä konstellaatiotietoutta näin verkossa(kin). Kynnys osallistua on pienempi kun voi tehdä omaan tahtiin ja silloin kuin itselle sopii. Sinulla on miellyttävä ääni ja tapa puhua ja esiintyä levollisesti ja selkeästi.”

Kurssin sisältö:

 

 1. Välittämisen voima
  Miten kehität kykyäsi selviytyä vaikeuksista. Miten kehität myötätuntoa ja itsemyötätuntoa. Mindfulnessin perusteet. Autonomisen hermoston rauhoittaminen. Rakkauden kokemuksen vahvistaminen.

   

 2. Vanhempien voima 1
  Äitisuhde. Perhekonstellaation perustajan Bert Hellingerin mukaan ”menestyksellä on äidin kasvot”. Kun äitisuhteemme eheytyy, meihin alkaa virrata voimaa. Saat perusymmärryksen perhekonstellaatiosta ja sen mahdollisuuksista.

   

 3. Vanhempien voima 2
  Isäsuhde. Isällä on myös suuri vaikutus. Miten selkeytät ja eheytät suhdetta isääsi, miten annat isälle paikan sydämessäsi? Miten otat vastaan molemmat vanhempasi, hyväksyt heidät sellaisina kuin he ovat ja saat heidän tukensa? Miten olet vapaa kulkemaan eteenpäin!

   

 4. Vastuunoton voima
  Miten kehität selkeyttäsi sen suhteen, mikä on oma  vastuusi ja mikä kuuluu muille? Selkiytyminen vapauttaa sinut kohtaamaan toisen ihmisen tasaveroisena ja tuomitsematta.

   

 5. Irtipäästämisen voima
  Kiitollisuuden ja rakkauden kokeminen vapauttavat. Uusi alku – elämä kulkee eteenpäin!

 

Yhteensä viisi syvällisiä oivalluksia sisältävää videota (á n. 45 minuuttia), 20 harjoitusta ja kolme livewebinaaria. Livewebinaarien ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

 

Kurssiin kuuluu myös oma Facebook-ryhmä, jossa käydyt syvälliset keskustelut ovat antaneet osallistujille valtavasti tukea. FB-ryhmän kautta (tai vaikka sähköpostitse) saat myös yhteyden kurssin vetäjään, Jani Romaniin, sekä Dialogi-instituutin terapeutteihin Mariel Mansoniemeen, Teemu Tuuleen ja Annika Vilkkiin, jotka ovat tukenasi kurssin ajan. Jokainen osallistuu kuitenkin siten kuin itse haluaa, eikä Facebook-ryhmään liittyminen ole välttämätöntä kurssin suorittamiseksi.

 

Kurssimateriaali on käytettävissäsi älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin välityksellä. Voit siis opiskella missä ja milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

 

Osallistuneilla on pääsy kurssimateriaaleihin vuoden ajan kurssin alkamisesta lähtien. Voit siis kerrata ja syventää kurssilla käsiteltyjä asioita itseksesi sekä palata niihin!

Oma voima™️ -kurssin usein kysytyt kysymykset

 

Voiko verkkokurssilla todella päästä käsiksi syvällisiin ihmissuhdekysymyksiin ja perhekonstellaatioihin?

 

Oma voima™️ -verkkokurssin kautta voit todella löytää perhekonstellaation keskeiset oivallukset. Fyysisiin kasvuryhmiin verrattuna virtuaalikurssin etuina ovat edullisuus sekä riippumattomuus ajasta ja paikasta. Näin mahdollisimman moni pääsee hyötymään kurssin annista ja työstämään asioita omassa tahdissaan.

 

Palautteet ovat olleet erinomaisia, mikä osoittaa, että videoiden, tekstien ja harjoitusten kautta voi välittää ihmisille jotakin syvästi merkityksellistä. Verkkokurssi on elävä ja dynaaminen prosessi videoineen, harjoituksineen, välipohdintoineen ja sähköposteineen. Ja esimerkiksi kurssin suljetussa Facebook-ryhmässä voit päästä myös aitoon ja luottamukselliseen vuorovaikutukseen.

 

Vaatiiko kurssille osallistuminen erityisiä tietoteknisiä taitoja!

 

Ei vaadi. Verkkokurssin alustan käyttö on helppoa; kun olet maksanut ja kirjautunut kurssille, sähköpostiviestit opastavat sinua eteenpäin. Tavallinen tietokone, älypuhelin tai tabletti riittävät. Ja totta kai saat meiltä tarvittaessa apua myös kurssin teknisiin kysymyksiin.

 

Onko tämä terapiaa?

 

Oma voima™️ -verkkokurssi tukee ja inspiroi. Se ei korvaa terapiaa, mutta voi olla merkittävä apu tai alkusysäys lähipäivien tai pidemmän ja henkilökohtaisemman terapian hyödyntämiseen.

 

Jos sinulla on vaikeita tuntemuksia, ahdistusta, masennusta tai posttraumaattisia oireita, kannattaa hakeutua asiantuntevalle terapeutille, joita löytyy myös Dialogi-instituutista (Mariel Mansoniemi on myös tukena tällä kurssilla). Asiantuntevasta terapiasta on aina apua!

 

Jos menestys tai sen esteet liittyvät äitisuhteeseen, eikö tämä ole äitien syyllistämistä?

 

Äitisuhde on merkittävä – ehkä jopa kaikkien merkittävin – suhde. Kyse ei kuitenkaan ole äidin tai primaarikasvattajan syyllistämisestä, vaan ymmärtämisestä tavalla, joka vapauttaa. Kun hyväksymme vanhempamme sellaisina kuin nämä ovat, hyväksymme myös itsemme. Tämä hyväksyntä heijastuu kaikkiin ihmissuhteisiimme.

 

Opinko Oma voima™️ -kurssilla perhekonstellaatiota ja mindfulnessia?

 

Opit kurssilla perhekonstellaation keskeisiä oivalluksia ihmisen hyvinvoinnista (tai tarkemmin sanottuna sen kehittäjän Bert Hellingerin oivalluksia) ja saat kokea niitä harjoitusten avulla. Saat kuvan mistä perhekonstellaatiossa on kyse ja mitä sillä voi tehdä. Kurssi ei kuitenkaan ole perhekonstellaatio-koulutus, vaan se on henkilökohtaista työstämistä (voit kyllä halutessasi myös opiskella menetelmän käyttöä: sitä varten on Pieniä ihmeitä™ -koulutus).

 

Kyseessä ei myöskään ole ensisijaisesti mindfulness-kurssi, vaan kurssilla hyödynnetään mindfulness-harjoituksia. Harjoitukset tukevat oman voiman löytämistä. Ne auttavat myös rentoutumaan ja rauhoittumaan, olemaan läsnä ja levollinen.

 

Onko kurssilla fyysisiä harjoituksia?

 

Kurssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Fyysisiä harjoituksia, kuten joogaa, ei kurssilla tehdä, mutta joissakin harjoituksissa saatetaan seistä tai kävellä.

 

Mitä kurssin suorittaminen vaatii?

 

Kurssin onnistunut suorittaminen edellyttää sitoutumista ja aitoa halua kasvaa ihmisenä. Myös kaikki aiempi oman itsen kanssa työskentely on hyödyllistä.

 

Sen sijaan aiempaa kokemusta perhekonstellaatiosta tai mindfulnessista ei tarvita. On hyvä myös huomata, että monet pitkään perhekonstellaatiota tehneet ovat saaneet tästä kurssista valtavasti!

 

Yhden osion harjoitusten tekemiseen menee aikaa keskimäärin 1-3 tuntia 2-3 päivän aikana. Osioiden välillä on kuitenkin aina 3 viikkoa, eli aikaa harjoitusten tekemiseen ja jopa uudelleentekemiseen on runsaasti. 

Miksi kurssin kuvassa on puu?

 

Alun perin kuvassa oli tiikeri, joka kuvasti levollista voimaa. Muutin kuvan kuitenkin puuksi, koska huomasin, että tiikerinkuva voi viedä ajatukset muihin mielleyhtymiin.

 

Puu kuvastaa ikiaikaista voimaa, se on elävä ja kasvaa ylöspäin auringon valosta, hiilidioksista, maan ravinteista ja vedestä. Se seisoo ulkona kaikissa säissä ja kaikkina vuodenaikoina.

 

Puu ei selviäisi ilman juuriaan. Niin ei ihminenkään. Kukaan ei ole erillinen. Juurista saamme voimaa. Tästä on kyse tällä kurssilla.

 

Kurssin normaalihinta on 290 €, mutta 12.4. saakka saat sen hintaan 197 €. Merkittävänä lisäetuna sinulla on mahdollisuus saada kurssin aikana Dialogi-instituutin terapeuteilta yksilöterapiasessioita verkon kautta vain hintaan 97 € (normaalihinta 190 €).

Oma voima™️ -verkkokurssista saat

 

Oma voima™️ -kurssi on ainutlaatuinen matka oman itsen ytimeen. Se tukee syvää elämänmuutosta. Aiemmilta kursseilta saadun palautteen perusteella kurssi voi merkittävällä tavalla eheyttää suhdetta vanhempiin ja vapauttaa näin painolastista, jota on kantanut koko elämän.

 • Syvää ymmärrystä itsestäsi ja miten olet kasvanut sellaiseksi kuin olet

 • Kokemusta siitä, että olet arvokas ja rakastettu

 • Parempia mahdollisuuksia luoda hyviä ihmissuhteita

 • Parempia mahdollisuuksia uskaltaa – ja onnistua!

 • Vapautumista syyllisyydestä ja taakasta, joita sinun ei tarvitse enää kantaa

 • Uudenlaista vapautta ja merkityksellisyyttä

Rahat takaisin -takuu

 

Jotta voit oikeasti voit kokea saavasi hyötyä tästä, kurssille on 14 päivän rahat takaisin takuu! Voit siis riskittömästi lähteä mukaan tutustumaan! Voit kahden viikon ajan koulutuksen alusta lähtien tunnustella, ja jos jostain syystä et halua jatkaa, saat rahasi takaisin.

Kun ilmoittaudut kurssille, voit maksukohdassa valita miten haluat maksaa, pankkitunnuksilla tai kortilla. Voit maksaa myös erissä halutessasi (minimi 9,90 euroa kuukaudessa).

LÄHDE NYT MUKAAN KEHITTÄMÄÄN ITSEÄSI JA IHMISSUHTEITASI!

 

Oma voima™ PLUS on 3 kuukauden perhekonstellaatioon ja mindfulnessiin perustuva prosessi, joka voi muuttaa elämäsi.

 • Vastaavaa ei ole.

 • Saat tutustua perhekonstellaation mahdollisuuksiin ilman, että sinun tarvitsee lähteä ajamaan pitkiä matkoja.

 • Syvällisiä harjoituksia, joilla voit kehittää ihmissuhteitasi ja omaa voimaasi.

 • Livewebinaareja, jotka syventävät ymmärrystäsi aivan uudella tasolla.

 

Lähde nyt mukaan!

Olet nyt tärkeässä kohdassa. Olet saanut kaiken tarvittavan tiedon kurssista, ja jäljelle jää kysymys:

 

Jäätkö vielä epäröimään elämäsi mahdollisuuksien edessä VAI uskallatko ottaa vastuun hyvän elämän ja ihmissuhteiden rakentamisesta.

Kurssin normaalihinta on 290 €, mutta 12.4. saakka saat sen hintaan 197 €. Merkittävänä lisäetuna sinulla on mahdollisuus saada kurssin aikana Dialogi-instituutin terapeuteilta yksilöterapiasessioita verkon kautta vain hintaan 97 € (normaalihinta 190 €).

Nähdään kurssilla! 😊

Oma voima PLUS kansi perspektiivi.png

Haluatko kysyä jotain?

Ota rohkeasti yhteyttä (s-posti: jani.roman [at] dialogi-instituutti.fi ja puhelin: 0500 762 772)!