Webinaaritallenne
Mitä
Mindful Systemic Coach on?

Mitä Mindful Systemic Coach™ on? 
Ilmainen webinaari 17.10 klo 10 ja 24.10 klo 10

Panostasi tarvitaan. Teoillasi on merkitystä.

 

Coachaamalla muutat maailmaa.

 

 

Kerron webinaarissa mitä Mindful Systemic Coach™ -koulutus on.

 

MSC auttaa ihmistä löytämään oman paikkansa maailmassa – sillä ainoastaan siitä käsin hänellä on käytössään koko voimansa ja kapasiteettinsa. Tämä paikka ei ole staattinen ja se voi toteutua monissa yhteisöissä. Se on elävä suhde asioihin ja ihmisiin ja vastaa kysymykseen: mikä on minulle oikeasti merkityksellistä?

 

MSC auttaa tunnistamaan näkymättömiä dynamiikoita ja toimintamalleja, jotka ohjaavat ihmistä ja hänen yhteisöään. Tästä tunnistamisesta syntyy syvällisiä oivalluksia, jotka voivat mullistaa niin yksilöiden elämiä kuin yhteisöjen toimintaa.

 

MSC:ssa kyse on kontaktista todellisuuteen ja siinä olevaan keskinäisriippuvuuteen. Kukaan ei ole yksin, vaan me olemme kaikki osia samasta kokonaisuudesta.

Tammikuussa alkava MSC on vuoden mittainen mindfulnessiin ja systeemiseen ymmärrykseen perustuva ainutlaatuinen koulutus, jolla on todella merkitystä sinulle henkilökohtaisesti ja yhteisöillesi – läheisillesi, ystävillesi, asiakkaillesi ja työyhteisöille, joiden kanssa toimit.

> Lue lisää koulutuksesta

Jani Roman
tekniikan tohtori (työpsykologia), psyko- ja sosiodraaman TRO, Master of Quality, energia- ja tuotantotalouden DI, terapeutti, mindfulnessohjaaja, systeemisen konstellaation ohjaaja ja kouluttaja, työnohjaajakouluttaja
Dialogi-instituutti

0500 762 772, etunimi.sukunimi at dialogi-instituutti.fi

Mitä Mindful Systemic Coach™ on?

Ilmainen webinaari 17.10.2018 ja 24.10 klo 10

Tule kuulemaan miksi MSC muuttaa maailmaa!

Katso heti klikkaamalla alta tai katso teaseri

Webinaaritallenteen palautteiden keskiarvo on 4,7 asteikolla 1-5.