Läheisyyspäivä

15.12.2018

 

Lähestyä toista. Päästää toinen lähelle. Kunnioittaa omia ja toisen rajoja. Kohdata tavalla, joka tuntuu hyvältä.

 

Ihminen ja ihminen. Mies ja nainen.

 

Mitä läheisyys merkitsee sinulle? Missä ovat rajasi? Miten lähelle voit mennä toista ihmistä? Miten kunnioitat itseäsi ja toista?

 

Läheisyyspäivässä tutkimme läheisyyttä, seksuaalisuutta, ihmisyyttä. Teemme tietoisuuttamme lisääviä lähestymisharjoituksia tutkien rajojamme ja miten kehittää kunnioitustamme itseämme ja toista kohtaan.

 

Teemme myös muutaman konstellaation teemaan liittyen. Perhekonstellaatio on ainutlaatuinen menetelmä rakentaa selkeyttä ja hyvinvointia omaasi ja läheistesi elämään. Se on todellista rakkausterapiaa!

 

Työskentely on turvallista ja jokaista kunnioittavaa. Harjoitukset tehdään pääasiassa seisten tai tuoleilla istuen.

Päivän vetäjä Jani Roman on kokenut terapeutti ja systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa. Hänellä on kokemus noin tuhannesta konstellaatiosta.

Läheisyyspäivä

 

Läheisyyspäivässä tutkimme läheisyyttä, seksuaalisuutta, ihmisyyttä. Teemme tietoisuuttamme lisääviä lähestymisharjoituksia tutkien rajojamme ja miten kehittää kunnioitustamme itseämme ja toista kohtaan. Teemme myös muutaman konstellaation teemaan liittyen.

Aika 15.12.2018 klo 10-18.

 

Päivän hinta on 90 euroa (sis. alv). Paikka Helsinki Zen Center (Kalevankatu 4, toinen kerros).

Tervetuloa!

Jani Roman
tekniikan tohtori (työpsykologia), psyko- ja sosiodraaman TRO, Master of Quality, energia- ja tuotantotalouden DI, terapeutti, mindfulnessohjaaja, systeemisen konstellaation ohjaaja ja kouluttaja
Dialogi-instituutti

0500 762 772, etunimi.sukunimi at dialogi-instituutti.fi