Systeemistä ymmärrystä kasvuun ja kehitykseen

Kasva ihmisenä

Kehitä ihmissuhteitasi, syvennä itsetuntemustasi - kasva ihmisenä.

 

94 % Dialogi-instituutin koulutuksiin osallistuneista ovat antaneet arvosanaksi 4 tai 5 asteikolla 1-5.

Kaiken kaikkiaan kursseille ja koulutuksiin on osallistunut jo yli 8000 osallistujaa.

Ajankohtaista

Konstellaatiowebinaarikuva.png

8.2.2020

Konstellaatiowebinaari 8.2.2020

Koe perhekonstellaation parantava voima. Tässä maksuttomassa webinaarissa ohjaan yhden konstellaation suorassa livelähetyksessä.

Tästä webinaarista ei tule tallennetta.

  • Facebook Social Icon
nature and people concept - beautiful ha

Alkaa 11.-12.6.2020

Peili™

Vuoden kestävä 16 lähipäivän kasvuryhmä – kasva ihmisenä ja koe omakohtaisesti perhekonstellaation parantava voima. Edellytys, jotta voit hakea Perhekonstellaatioterapeutti -koulutukseen.

  • Facebook Social Icon
Holding Hands

Varaa itsellesi aika

Terapiasessiot

Varaa 60 tai 90 minuutin konstellaatio- tai traumaterapiasessio videoyhteydellä.

  • Facebook Social Icon

Mikä kursseistamme sopii sinulle?

 

Haluatko saada syvemmän yhteyden itseesi? Haluatko onnistua paremmin ihmissuhteissasi? Haluatko löytää levollisen turvallisuuden, josta käsin on upeaa antaa parastaan?

 

Systeeminen konstellaatio on ainutlaatuinen keino ymmärtää syvemmin, mikä sinua – ja kanssakulkijoitasi – ohjaa, ja miten löydät oman paikkasi maailmassa.

 

Syvälliset kurssimme tarjoavat Sinulle mahdollisuuden kohdata elämääsi ja itseäsi, ja löytää toivoa, rakkautta ja turvallisuutta.

 

Työ, jota teet itsesi kanssa, muuttaa tulevaisuutta. Se on maailman rakastamista, sillä silloin voit tehdä elämälläsi jotain hyvää – ja se tuo syvää tyydytystä.

 

Kurssimme pohjautuvat perhekonstellaatioon ja sen perustajan Bert Hellingerin oivalluksiin, mutta myös läsnäolon taito ja traumaterapia ovat toimintamme ytimessä. Nämä kaikki yhdistyvät yhteen ja samaan pisteeseen, sillä kyse on aina siitä, mitä me kannamme tässä ja nyt – ja siitä syntyvät suhteemme todellisuuteen, itseemme ja läheisiimme.

 

Kurssimme pohjautuvat siihen mitä olemme käyneet läpi ja oivaltaneet. Mutta oleellisinta on, että ne antavat sinulle kanavan oivaltaa itse omaa elämääsi ja löytää tiesi sinne, mikä on sinulle merkityksellistä.

 

Jos mietit, mikä kurssi sopisi sinulle, niin tässä ehdotuksiamme:

 

Voimaa suhteista™ on todella syvällinen perhekonstellaation kurssi, jossa saat kaiken oleellisen tiedon perhekonstellaatiosta, ja sen lisäksi saat seitsemän harjoitusta, joilla saat syvällisiä kokemuksia. Nämä harjoitukset voivat tuottaa elämääsi muuttavia oivalluksia! Käymme läpi perhekonstellaation perusteet, antamisen ja vastaanottamisen tasapainon, kiitollisuuden, konfliktien ylittämisen, parisuhteen ja sinkkuna parisuhteeseen valmistautumisen, ja suhteet omiin vanhempiin. Opit, miten käännät negatiiviset ihmissuhteet voimia antaviksi.

 

Äidin voima™ -kurssi (tulossa) antaa tukea yhteiskuntamme kaikkein tärkeimmille eli äideille. Arki vauvan tai pienen lapsen kanssa ei ole helppoa, ja äidin jaksaminen ja kyky luoda hyvää yhteyttä lapseen on iso kysymys. Äidit tarvitsevat tukea voidakseen jaksaa arjessaan lapsensa kanssa. Loimme tämän kurssin omiin kokemuksiimme perustuen (Marielilla kolme lasta, Janilla neljä) – ja haluamme tehdä parhaamme tukeaksemme äitejä tavalla, joka on pienten lasten äideille mahdollisimman helppo.

 

Oma voima™ on syväsukellus kaiken ytimeen: saat kohdata ydinsuhteesi ja työstää koko elämääsi ohjaavaa ydintä. Kuljet kurssilla askel askeleelta kohti omaa voimaasi – mikä tulee itsensä hyväksymisestä. Sen edellytys on omien vanhempien hyväksyminen ja että kykenet vastaanottamaan heiltä elämän, ilman surua, ilman huolta, ilman kaipausta. Kiitollisuudella ja rakkaudella.

 

Oma voima™ on muuttanut jo satojen ihmisten elämän. Kun lähdet tälle matkalle, varaudu, että se voi todella muuttaa elämäsi ja suhteesi itseesi ja läheisiisi!

 

Oma polku™ (tulossa) on vajaan vuoden mittainen verkkopohjainen valmennus, jossa on mukana lähipäiviä. Se tukee sinua kulkemaan omalla polullasi, vahvistumaan omana itsenäsi ja kasvaaksesi ihmisenä.

 

Oma polku™ koostuu verkkoluennoista, harjoitustehtävistä, henkilökohtaisista coachauksista ja ryhmäcoachauksista, vertaistukiryhmistä sekä mahdollisuudesta osallistua lähipäiville. Saat todella syvällistä ja monipuolista tukea!

 

Peili™ on vuoden mittainen vain lähipäivistä koostuva kasvuryhmä, joka tarjoaa sinulle syvällisen ja vertaansa vailla olevan matkan itseesi, lisää itsetuntemustasi ja ihmissuhdetaitojasi – ja tuottaa syvällisiä oivalluksia omasta elämästäsi. Peili™-kasvuryhmä on myös ensimmäinen osa, jos haluat opiskella konstellaatioterapeutiksi. Ryhmään otetaan maksimissaan 16 osallistujaa.

 

 

Vai haluatko oppia konstellaation menetelmää?

 

Järjestämme näiden kurssien lisäksi myös koulutuksia. Koulutukset opettavat menetelmän käyttöä, esimerkiksi miten voit toimia coachina muille, kun taas nämä kasvuryhmät ovat ensisijaisesti henkilökohtaista kasvua varten.

 

Voimaa suhteista™ antaa kuitenkin hyvän perusymmärryksen systeemisestä konstellaatiosta, joten se toimii hyvin myös johdatuksena menetelmän käyttöön.

 

Voit katsoa koulutuksiamme täältä.

Materiaalia

Kirjoituksia henkilökohtaiseen kasvuun liittyen

Oletko voimassasi - vai putositko paikaltasi?

Kun et lapsena saanut sitä mitä olisit tarvinnut...

Vinksahtanut maailma paikoilleen

Elämä haluaa sinun menevän eteenpäin

Videoita henkilökohtaisesta kasvusta

Mikä merkitys on suhteella vanhempiisi

Lue alta lisää kursseista, kasvuryhmistä ja terapiasessioista

Holding Hands

Terapiasessiot

Varaa 60 tai 90 minuutin konstellaatio- tai traumaterapiasessio videoyhteydellä.

Hinta 95/110 €.

IMG_0385.JPG

Konstellaatiopäivät

Tule kokemaan ja tekemään perhekonstellaatioita ammattilaisten ohjaamina!

mindfulness_Isabellin_kuva.jpg

Läsnäolon ydin™

Suomen kaikkien aikojen suosituin mindfulenssohjelma - ja monien mielestä myös paras.  Yli 6000 osallistujaa ja palautteiden keskiarvo on 4,4.

Kolmen viikon ohjelma.

Beautiful japanese woman in the metro st

Homo Consciens™

Uskomaton webinaarisarja, joka paljastaa konstellaation mahdollisuudet yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemisessa.!

  • maailman polarisaatio ja sen taustalla vaikuttavat syyt

  • ilmastonmuutos ja ihmiskunnan haaste sen edessä

  • miehen ja naisen välinen rakkaus

Side view of serene woman sitting on san

Takaisin tasapainoon™

Tasapainoita elämäsi, tuo siihen positiivista energiaa ja levollista rauhallisuutta – tee läsnäolosta osa elämäsi jokaista hetkeä. Mindfulnessiin ja traumaterapiaan perustuva 4 kk:n intensiiviprosesi ja 8 kk:n tuki.

people, age, family, love and health car

Voimaa suhteista™ 

Ainutlaatuinen ja syvällinen perhekonstellaation kurssi. Opit perhekonstellaation perusteet ja saat tehdä itse kotona useita konstellaatioita, jotka todella voivat muuttaa elämäsi!

Oma Voima tm suorakaide.png

Oma voima™

3 kuukauden perhekonstellaatioon ja mindfulnessiin perustuva prosessi, joka voi muuttaa elämäsi. Todellinen syväsukellus koko elämääsi ohjaavaan ytimeen. Kuljet kurssilla askel askeleelta kohti omaa voimaasi. Jo yli 350 osallistujaa, ja palautteiden keskiarvo on 4,6. 

Oma polku™ alkaa syksyllä

Reilun puolen vuoden mittainen verkkopohjainen ainutlaatuinen valmennus, jossa on mukana lähipäiviä. Tukee sinua kulkemaan omalla polullasi, vahvistumaan omana itsenäsi ja kasvaaksesi ihmisenä. 

Lisää tietoa tulee pian.

Peilikuva2019.png

Peili™ alkaa 11.-12.6.2020

Vuoden kestävä 16 lähipäivän mittainen kasvuryhmä – kasva ihmisenä ja koe omakohtaisesti perhekonstellaation parantava voima. Edellytys, jotta voit hakea Perhekonstellaatioterapeutti™ -koulutukseen.

  • Facebook Social Icon