Demonstraatio perhekonstellaatiosta

Perhekonstellaation avulla voit kehittää ihmissuhteitasi ja hyvinvointiasi. Se auttaa sinua löytämään rakkauden suhteistasi - ja oman voimasi tehdä elämälläsi hyvää.

Kyse ei ole sinänsä mistään kummallisesta asiasta, vaan hyvin yksinkertaisista oivalluksista siitä, mikä meitä ohjaa ja mikä vaikuttaa tunnekokemuksiimme. Kukaan meistä ei toimi yksin kuplassa, vaan jokainen meistä on osa isompaa kokonaisuutta. Käsittelemättömät tunteet siirtyvät perheessä eteenpäin ilman, että sitä tiedostetaan, ja ne saavat meidät oireilemaan eri tavoin ja tekemään tietynlaisia valintoja.

Lojaliteetit ja voimakkaat kokemukset siirtyvät samalla tavalla kaikissa ihmisyhteisöissä. Alitajuiset suhteet ihmisten, ryhmien ja intressipiirien väleillä vaikuttavat kaikkeen toimintaamme. Samanlaiset sosiaaliset mekanismit ja voimat ohjaavat politiikkaa, liike-elämää ja arjen ryhmittymisiä.

 

Mutta kaikkein tärkein voima tulee tietenkin perheestämme. Ehkä voisi jopa sanoa, että kaiken takana on kuitenkin rakkaus. 

Konstellaation avulla voimme ymmärtää enemmän elämäämme ohjaavista voimista, tunnistaa ongelmien juuria ja eheyttää katkenneita tai tulehtuneita yhteyksiä, jotta energiamme voi vapautua siihen, mitä haluamme elämällämme tehdä. On vaikeaa, ellei mahdotonta, irrottautua haitallisista toimintamalleista vain niin päättämällä, sillä näiden toimintamallien takana on yleensä aina tulehtunut ihmissuhde tai traumaattinen kokemus - ja syvä tiedostamaton rakkaus. Konstellaatio auttaa meitä näkemään tämän, eheyttämään suhteen, ja silloin voimme kevyin mielin kääntyä omaa elämäämme kohti tuntien iloa.

Alla olevassa videossa on lyhyt demonstraatio perhekonstellaatiosta. 

Katso myös YLEn Efter Nio -ohjelmassa ollut konstellaatio. Siinä ohjaan toiselle ohjelman vetäjälle oikean konstellaation hänelle merkittävästä kysymyksestä. Video on leikattu siten, että siinä ei kuitenkaan paljastu liian henkilökohtaisia asioita. Katso video täältä.

Lue ja opi lisää konstellaatiosta

 

Lue lisää täältä: www.dialogi-instituutti.fi

Systeeminen konstellaatio - Ihmisyhteisöjen näkymättömät voimat -kirja on suomalainen perusteos aiheesta. Kirja on saanut paljon positiivista palautetta! > Lue lisää

Johdanto konstellaatioon -tietopaketti antaa hyvän johdatuksen systeemisen konstellaation maailmaan. Jo kurssin esittelysivu kertoo paljon tietoa asiasta. > Mene sivulle

Jos haluat opiskella systeemistä konstellaatiota, hyvä peruskurssi on Pieniä ihmeitä MINI ja systeemistä konstellaatiota, joka opettaa "Mitä jokaisen työnohjaajan, konsultin ja coachin sekä ihmistyön ammattilaisen tulisi vähintään tietää systeemisestä konstellaatiosta." Kurssi on 8 viikon verkkokurssi. Kurssi sopii niin terapeutille kuin työyhteisön kehittäjälle. Opit tekemään neljä turvallista tapaa tehdä konstellaation!

> Lue lisää Pieniä ihmeitä MINI

Pidemmälle menevä koulutus on Organisaatiokonstellaation ohjaaja -koulutus, joka nostaa konsultoinnin ja työnohjauksen uudelle tasolle. Koulutuksen pituus on 5 x 2 päivää.

> Lue lisää Organisaatiokonstellaation ohjaaja -koulutus

Peili on uusi pitkä koulutus systeemisen konstellaation ohjaamiseen niille, jotka haluavat oppia tekemään perhekonstellaatiota. Kurssi on samalla sekä henkilökohtainen kasvuryhmä että ohjaajakoulutuksen ensimmäinen vaihe. Voit osallistua koulutukseen vain oman kehityksesi takia ilman, että alkaisit ohjaamaan konstellaatioita.

> Lue lisää Peili-koulutuksesta

TAPAHTUMAKALENTERI

 

Tervetuloa mukaan!

Tulevia tapahtumia löydät täältä.