On mahtavaa olla elävästi läsnä ja nähdä, miten palaset loksahtavat syvällä tasolla paikoilleen. Mikä on merkityksellisempää kuin löytää yhteys itseensä ja elämään?

Dialogi-instituutin Sangha™

Dialogi-instituutin Sangha™ on vain menetelmää opiskeleville tarkoitettu kanssaharjoittajien yhteisö. Eli kun osallistut Pieniä ihmeitä™ -koulutukseen, pääset mukaan tähän piiriin.

 

Sangha on buddhalainen termi ja tarkoittaa ystäviä tukemassa toisiaan kasvun tiellä.

 

Tämä on D-i Sanghan™ idea: järjestämme päiviä, joissa pääset harjoittelemaan ohjaamista, tapaamaan muita ja itse kokemaan parantavaa systeemistä ymmärrystä.

 

Minä (Jani Roman) ja Mariel Mansoniemi vedämme nämä päivät, ja mielelläni ohjaan päivän alussa yhden työskentelyn, jonka jälkeen osallistujat jaetaan pienryhmiin, joissa he saavat harjoitella – ja siis tehdä systeemistä työskentelyä.

 

Pyrimme järjestämään päivät aina kaksipäiväisenä pe-la, jolloin voit osallistua molempiin tai vain jompaankumpaan. Minä vedän pääsääntöisesti perjantain ja Mariel lauantain.

 

Päivät alkavat klo 9:30 ja päättyvät klo 16. Ja toki päivän jälkeen on kiva jatkaa verkostoitumista!

 

Meitä on jo noin 100 ja piirimme kasvaa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus ammentaa systeemistä ymmärrystä ja jatkaa kasvuaan!

Huom! Seuraava Pieniä ihmeitä™ -koulutus alkaa 2.10. > Lue lisää

Päivät 2019 syksy ja 2020 kevät

22.-23.11.2019

6.-7.3.2020

Päivien hinta on 90 euroa/pvä ja se sisältää lounaan.

Ilmoittaudu alta.

Pieniä_ihmeitä_2019_UUSI_kansikuva_persp
SCC kansikuva pespektiivi.png