Matkamme jatkuu!

 

Otit rohkean askeleen. Olemme sen ansiosta nyt enemmän kiinni todellisuudessa. Tiedämme, että haluat saada ajatuksiani, pohdintojani ja tietoa uusista askeleista, joita voimme ottaa kasvumme polulla.

 

On tärkeätä, että ihminen tekee itse aktiivisia ja tietoisia valintoja. Sen vastakohta on uhriutuminen. Uhriutuessaan ihminen syyttää muita, pettyy muihin, vaatii muilta – sen sijaan, että ottaisi itse askeleita. Mutta kukaan ei voi kävellä toisen puolesta.

 

Antamisen ja vastaanottamisen tasapaino liittyy aivan oleellisesti tähän. Ensinnäkin alamme tunnistaa mitä saamme.

 

Kun kirjoitin viestiin, että ”opettaja saapuu, kun oppilas on valmis”, niin ajattelin juuri tuota.

 

Jokainen hetki on opettajamme ja mahdollisuutemme kasvaa.

Sellainen on siunauksellista.

 

Palaamme asiaan, matkamme jatkuu!

 

Lämpimin terveisin

Jani

 

ja mukana matkassa Mariel!

Group of backpackers relaxing near campf

Dialogi-instituutin kasvun piiri 

Loimme Facebookiin ryhmän, joka on tarkoitettu niille, joilla on palo kasvaa, halua tutkia – ja valmiutta astua dialogiin.

 

Pääset tästä ryhmään Facebook-ryhmään Dialogi-instituutin kasvun piiri.

Uusi Oma voima™ -kurssi

 

Yksi MERKITTÄVÄ askel kasvusi tueksi on Oma voima™ -kurssi. Olemme käyttäneet satoja tunteja sen rakentamiseen, palautteiden analysointiin ja edelleen kehittämiseen.

 

Kurssi syntyi viime keväänä ja se tuntui valon leimahdukselta. Siinä kiteytyi kaikki se, mitä olin siihen saakka oppinut – ja vieläkin enemmän. Se on todellinen kulminaatiokohta myös minulle – kuka siis on oppilas ja kuka opettaja?

 

Oma voima™ -kurssin sisältö ei vanhene hetkessä. Uskon, että se sisältää asioita, joita ihminen joutuu sukupolvi toisensa jälkeen kohtaamaan – jo tuhansia vuosia sitten ja tuhansia vuosia tästä eteenpäin.

 

Neljäs Oma voima™ -kurssi alkaa 29.11, ja nyt ensimmäistä kertaa mukana on mm. oikea livekonstellaatio – näet ja koet kokonaisen konstellaation, joka voi olla sinun kysymyksesi. Valitsemme konstellaation aiheen halukkaiden joukosta.

 

> Lue lisää

Oma Voima tm suorakaide.png