Lähde loppuelämäsi tärkeimmälle matkalle – itseesi! Osallistu pian alkavalle Oma voima™️ -kurssille ja hyödynnä nopean ilmoittautujan edut 179 €

Haluatko olla aidon rehellinen ja lempeän arvostava itsellesi ja läheisillesi? Haluatko onnistua paremmin kaikessa, mitä teet?

Oma Voima™ on 3 kuukauden perhekonstellaatioon ja mindfulnessiin perustuva prosessi, joka voi muuttaa elämäsi.

  

Oma voima™️ -verkkokurssilla

 • saat kokea perhekonstellaation parantavan voiman

 • saat mahdollisuuden kokea, että olet hyvä sellaisena kuin olet – ja sinulla on annettavaa!

 • saat välineitä kohdata ja työstää itsellesi vaikeita ihmissuhteita ja asioita

 • löydät selkeyttä vapautua turhista taakoista, kun ymmärrät, mitkä asiat ovat sinun vastuullasi ja mistä sinun ei tarvitse murehtia

 

Kurssin sisällöstä vastaa TkT, DI, terapeutti ja systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa, Jani Roman. Hänen kurssinsa ja ohjauksensa ovat auttaneet jo tuhansia suomalaisia.

Kurssi tukee sinua olemaan oma itsesi. Varoitus! Saattaa aiheuttaa syviä muutoksia elämässäsi.

 

Kurssi alkaa 29.11., mutta kun ilmoittaudut 17.11. mennessä saat kurssin alennettuun hintaan 395 € (norm. 495 €)! Nopeiden ilmoittautujien lisäetuna saat lisäksi Homo Consciens -tapahtumasarjan webinaarit kaupan päälle (3 kpl, edun arvo 49€) – sekä 30 €:n alennuksen henkilökohtaisista konstellaatio- ja traumasessioista (etu voimassa puoli vuotta kurssin alkamisesta). Etujen arvo yhteensä 179 euroa!

Kenelle Oma voima™️ -verkkokurssi on tarkoitettu?

 

Oma voima™️ -verkkokurssi sopii sinulle, jos

 • kaipaat enemmän itseluottamusta

 • epäröit tarttua mahdollisuuksiin

 • haluat parantaa suhdetta läheisiisi

 • haluat kokea perhekonstellaation parantavan voiman turvallisesti

 • olet VALMIS KOHTAAMAAN ITSESI!

 

Kurssi haastaa sinut aitoon itsetutkiskeluun. Onkin siis hyödyksi, jos olet työskennellyt itsesi kanssa eri tavoin jo ennen Oma voima™️ -kurssille osallistumista. Jos tunnet itsesi epävarmaksi, tai mietit oletko valmis kohtaamaan elämäsi ydinasioita, suosittelemme Voimaa suhteista™️ -kurssin suorittamista ennen ilmoittautumista Oma voima™️ -verkkokurssille.

Kurssilaisilta saatua palautetta

 

Oma Voima™️ -verkkokurssi on saanut keskiarvosanan 4,6 asteikolla 1 - 5!

 

”Hämmentää, miten syvältä työstävä kurssi; nostattanut rehellistä uutta itsestä, josta en ole ollut näin tietoinen, vaikka olin ajatellut, että olisin tietoinen.”

 

”Elämäni on helpottunut. Voin hengittää vapaammin, opin uutta.”

 

”Materiaali ja harjoitukset ovat loistavat!”

 

”Olen aivan uuden tasoisen ymmärryksen äärellä. Tiedän, että se jo häivähtelee monellakin tavalla, kuin odottaen kykyäni oivaltaa uudella tavalla koko elämää.”

 

”Tämä kurssi tuli minulle enemmän kuin oikeaan aikaan.”

 

”Todella oleellisten asioiden äärellä ollaan!”

 

”Kiitos, valtavan paljon ja mullistavaa asiaa.”

 

”Osuu ja uppoaa.”

 

”Nöyryys siinä Janin tavassa ja tyylissä on hirveän eheyttävää. Asioita käsitellään tosi arvokkaasti ja nöyrällä mielellä.”

 

”Janin videot ovat hyvin antaneet ison kuvan: ei mitään myyttejä, ei uskonnollisia kielikuvia eikä muitakaan lurituksia, vaan niin selkeää.”

 

Hyödynnä nyt yhteensä 179 € nopean ilmoittautujan etu! Mikäli ilmoittaudut 17.11. mennessä, saat tämän 495 € maksavan kurssin hintaan vain 395 €! Lisäksi saat Homo Consciens -webinaarit (3 kpl) kaupan päälle (arvo 49 €) – sekä 30 €:n alennuksen henkilökohtaisista konstellaatio- ja traumasessioista (etu voimassa puoli vuotta kurssin alkamisesta). Etujen arvo yhteensä 179 euroa!

Kurssin sisältö ja aikataulu

 

Oma Voima™️ -verkkokurssi on 3 kuukauden pituinen. Se koostuu 5 osasta, joiden jokaisen välillä on 3 viikkoa. Kurssilla tehtävät syvälliset harjoitukset tehdään yksin kotona sinulle itsellesi parhaiten sopivaan aikaan, ilman aikataulu- tai välimatkarajoituksia. 2 kk kurssin aloituksesta tehdään verkossa live-ryhmäterapiasessio, josta tulee tallenne, jos et pääse juuri silloin mukaan.

 

Voit siis suorittaa kurssin harjoituksia omaan tahtiisi.

 

Kurssin sisältö:

 

 1. Tervetuloa & aloituswebinaari sekä Välittämisen voima.
  Miten kehität kykyäsi selviytyä vaikeuksista. Miten kehität myötätuntoa ja itsemyötätuntoa. Mindfulnessin perusteet. Autonomisen hermoston rauhoittaminen. Rakkauden kokemuksen vahvistaminen. Aloituswebinaari on 29.11. klo 10-11 (tästä tulee tallenne, joten ei hätää, jos et pääse mukaan).

   

 2. Vanhempien voima 1
  Äitisuhde. Perhekonstellaation perustajan Bert Hellingerin mukaan ”menestyksellä on äidin kasvot”. Kun äitisuhteemme eheytyy, meihin alkaa virrata voimaa. Saat perusymmärryksen perhekonstellaatiosta ja sen mahdollisuuksista.

   

 3. Vanhempien voima 2
  Isäsuhde. Isällä on myös suuri vaikutus. Miten selkeytät ja eheytät suhdetta isääsi, miten annat isälle paikan sydämessäsi? Miten otat vastaan molemmat vanhempasi, hyväksyt heidät sellaisina kuin he ovat ja saat heidän tukensa? Miten olet vapaa kulkemaan eteenpäin!

   

 4. Vastuunoton voima
  Miten kehität selkeyttäsi sen suhteen, mikä on oma  vastuusi ja mikä kuuluu muille? Selkiytyminen vapauttaa sinut kohtaamaan toisen ihmisen tasaveroisena ja tuomitsematta. Teemme live-konstellaatiosession 13.2. klo 10 (jos et pääse mukaan, ei ongelmaa, sillä tästä tulee tallenne!).

   

 5. Irtipäästämisen voima
  Kiitollisuuden ja rakkauden kokeminen vapauttavat. Uusi alku – elämä kulkee eteenpäin!

 

Yhteensä viisi syvällisiä oivalluksia sisältävää videota (á n. 45 minuuttia), 22 harjoitusta ja kaksi livewebinaaria, joista toisessa tehdään konstellaatio livenä (molemmista tulee tallenteet).

Lisätietoa kurssin tarkemmasta sisällöistä saat alta. Kurssin tarkan aikataulun saat ilmoittautumisen jälkeen.

  

Ilmoittaudu 17.11. mennessä ja saat parhaat nopean ilmoittautujan edut: kurssi hintaan 395 € (norm. 495 €) sekä 3 kpl Homo Consciens -webinaareja ja 30 €:n alennus henkilökohtaisiin videosessioihin kaupan päälle!

Jokaisessa osiossa on video, jossa on teemaan liittyvää syvällistä pohdintaa, tekstimateriaali ja ohjattuja harjoituksia, joiden kautta voit kokea sekä perhekonstellaation että mindfulnessin parantavan voiman. Saat sähköpostitse linkin uuteen osioon aina kolmen viikon välein, joten sinulla on hyvin aikaa tehdä harjoituksia ja työstää asioita ennen uuden osion alkamista.

 

Kurssiin kuuluu myös oma Facebook-ryhmä, jossa käydyt syvälliset keskustelut ovat antaneet osallistujille valtavasti tukea. FB-ryhmän kautta saat myös yhteyden kurssin vetäjään, Jani Romaniin, joka on tukenasi kurssin ajan. Jokainen osallistuu kuitenkin siten kuin itse haluaa, eikä Facebook-ryhmään liittyminen ole välttämätöntä kurssin suorittamiseksi.

 

Kurssimateriaali on käytettävissäsi älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin välityksellä. Voit siis opiskella missä ja milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

 

Osallistuneilla on pääsy kurssimateriaaleihin vuoden ajan kurssin alkamisesta lähtien. Voit siis kerrata ja syventää kurssilla käsiteltyjä asioita itseksesi sekä palata niihin!

Oma voima™️ -kurssilla käytetyt metodit

 

Oma voima™️ -verkkokurssi perustuu perhekonstellaatioon ja mindfulnessiin. Molemmat menetelmät tukevat paremman suhteen luomista itseesi.

 

Perhekonstellaatio on syvällisen viisas terapiamuoto, joka on herättänyt laajaa kiinnostusta jo pitkään ympäri maailmaa. Tutkimus on osoittanut sen olevan tehokas – jopa vain yksi konstellaatio voi tuottaa merkittävän muutoksen elämään*.

 

Menetelmän on kehittänyt saksalainen psykoanalyytikko ja psykoterapeutti Bert Hellinger (1925-2019), ja sen juuret ovat mm. fenomenologisessa psykologiassa. Menetelmän taustalla ovat Hellingerin oivallukset ihmissysteemeistä ja niissä vaikuttavista sosiaalisista voimista – suomeksi sanottuna: mikä vaikuttaa ihmisen onnellisuuteen, tasapainoon ja kykyyn luoda rakkaudellisia hyviä ihmissuhteita.

 

Perhekonstellaatio on keino eheyttää ja kehittää ihmissuhteita sekä kasvaa ihmisenä. Se on toiminnallinen ja kokemuksellinen terapiamuoto, joka tekee näkyväksi mitkä alitajuiset toimintamallit ohjaavat meitä. Se auttaa parantamaan syviä haavoja, jotka voivat tulla myös aikaisemmilta sukupolvilta (taakkasiirtymät). Tämä voi tuottaa syviä muutoksia elämässä.

 

Suhde itseen on heijastusta suhteesta omiin vanhempiin. Vanhempien katse ja yhteys lapseen rakentavat ihmisen omakuvan ja alitajuisen käsityksen itsestä – ja antavat myös mallin, miten olla yhteydessä muihin, ja uskomuksen siitä, mikä on minulle mahdollista.

 

Nämä vanhempisuhteet ovat syvällä alitajunnassamme. Ne vaikuttavat suoraan elämänvalintoihimme, puolison valintaan, kykyymme tarttua mahdollisuuksiin, kykyymme luoda rakkaudellisia suhteita ja myös menestykseen työelämässä.

 

Mindfulness, läsnäolon taito, on vapauttavaa, maadoittavaa ja voimaannuttavaa. Tuhannet tutkimukset ovat osoittaneet mindfulnessin hyvät vaikutukset niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiimme.

 

Oma voima™ -kurssilla nämä kaksi menetelmää luontevasti tukevat sinua ydinkysymystesi kohtaamisessa.

Oma voima™️ -kurssin usein kysytyt kysymykset

 

Voiko verkkokurssilla todella päästä käsiksi syvällisiin ihmissuhdekysymyksiin ja perhekonstellaatioihin?

 

Oma voima™️ -verkkokurssin kautta voit todella löytää perhekonstellaation keskeiset oivallukset. Fyysisiin kasvuryhmiin verrattuna virtuaalikurssin etuina ovat edullisuus sekä riippumattomuus ajasta ja paikasta. Näin mahdollisimman moni pääsee hyötymään kurssin annista ja työstämään asioita omassa tahdissaan.

 

Olen tehnyt tätä työtä jo kahdenkymmenen vuoden ajan ja verkkokursseja jo kohta neljän vuoden ajan – ja olen jatkuvasti seurannut palautteita ja kehittäneet kursseja edelleen. Palautteet ovat olleet erinomaisia, mikä osoittaa, että videoiden, tekstien ja harjoitusten kautta voi välittää ihmisille jotakin syvästi merkityksellistä. Verkkokurssi on elävä ja dynaaminen prosessi videoineen, harjoituksineen, välipohdintoineen ja sähköposteineen. Ja esimerkiksi kurssin suljetussa Facebook-ryhmässä voit päästä myös aitoon ja luottamukselliseen vuorovaikutukseen.

 

Vaatiiko kurssille osallistuminen erityisiä tietoteknisiä taitoja!

 

Ei vaadi. Verkkokurssin alustan käyttö on helppoa; kun olet maksanut ja kirjautunut kurssille, sähköpostiviestit opastavat sinua eteenpäin. Tavallinen tietokone, älypuhelin tai tabletti riittävät. Ja totta kai saat minulta tai Mariel Mansoniemeltä tarvittaessa apua myös kurssin teknisiin kysymyksiin.

 

Onko tämä terapiaa?

 

Oma voima™️ -verkkokurssi tukee ja inspiroi. Se ei korvaa terapiaa, mutta voi olla merkittävä apu tai alkusysäys lähipäivien tai pidemmän ja henkilökohtaisemman terapian hyödyntämiseen.

 

Jos sinulla on vaikeita tuntemuksia, ahdistusta, masennusta tai posttraumaattisia oireita, kannattaa hakeutua asiantuntevalle terapeutille, joita löytyy myös Dialogi-instituutista (Mariel Mansoniemi on myös tukena tällä kurssilla). Asiantuntevasta terapiasta on aina apua!

 

Jos menestys tai sen esteet liittyvät äitisuhteeseen, eikö tämä ole äitien syyllistämistä?

 

Äitisuhde on merkittävä – ehkä jopa kaikkien merkittävin – suhde. Kyse ei kuitenkaan ole äidin tai primaarikasvattajan syyllistämisestä, vaan ymmärtämisestä tavalla, joka vapauttaa. Kun hyväksymme vanhempamme sellaisina kuin nämä ovat, hyväksymme myös itsemme. Tämä hyväksyntä heijastuu kaikkiin ihmissuhteisiimme.

 

Opinko Oma voima™️ -kurssilla perhekonstellaatiota ja mindfulnessia?

 

Opit kurssilla perhekonstellaation keskeisiä oivalluksia ihmisen hyvinvoinnista (tai tarkemmin sanottuna sen kehittäjän Bert Hellingerin oivalluksia) ja saat kokea niitä harjoitusten avulla. Saat kuvan mistä perhekonstellaatiossa on kyse ja mitä sillä voi tehdä. Kurssi ei kuitenkaan ole perhekonstellaatio-koulutus, vaan se on henkilökohtaista työstämistä (koulutuksessa opitaan menetelmän käyttöä, ja sitä varten on Pieniä ihmeitä™ -koulutus).

 

Kyseessä ei myöskään ole ensisijaisesti mindfulness-kurssi, vaan kurssilla hyödynnetään mindfulness-harjoituksia. Harjoitukset tukevat oman voiman löytämistä. Ne auttavat myös rentoutumaan ja rauhoittumaan, olemaan läsnä ja levollinen.

 

Onko kurssilla fyysisiä harjoituksia?

 

Kurssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Fyysisiä harjoituksia, kuten joogaa, ei kurssilla tehdä, mutta joissakin harjoituksissa saatetaan seistä tai kävellä.

 

Mitä kurssin suorittaminen vaatii?

 

Kurssin onnistunut suorittaminen edellyttää sitoutumista ja aitoa halua kasvaa ihmisenä. Myös kaikki aiempi oman itsen kanssa työskentely sekä esimerkiksi Voimaa suhteista™️ -kurssin suorittaminen ennen Oma voima™️ -kurssille osallistumista on hyödyllistä.

 

Sen sijaan aiempaa kokemusta perhekonstellaatiosta tai mindfulnessista ei tarvita. On hyvä myös huomata, että monet pitkään perhekonstellaatiota tehneet ovat saaneet tästä kurssista valtavasti!

 

Yhden osion harjoitusten tekemiseen menee aikaa keskimäärin 1-3 tuntia 2-3 päivän aikana. Osioiden välillä on kuitenkin aina 3 viikkoa, eli aikaa harjoitusten tekemiseen ja jopa uudelleentekemiseen on runsaasti.

 

Ilmoittaudu 17.11. mennessä ja saat parhaat nopean ilmoittautujan edut: kurssi hintaan 395 € (norm. 495 €) sekä 3 kpl Homo Consciens -webinaareja ja 30 €:n alennus henkilökohtaisiin videosessioihin kaupan päälle (etu voimassa puoli vuotta kurssin alkamisesta)!

Oma voima™️ -verkkokurssista saat

 

Oma voima™️ -kurssi on ainutlaatuinen matka oman itsen ytimeen. Se tukee syvää elämänmuutosta. Aiemmilta kursseilta saadun palautteen perusteella kurssi voi merkittävällä tavalla eheyttää suhdetta vanhempiin ja vapauttaa näin painolastista, jota on kantanut koko elämän.

 

Häpeän vähenemisen ja rakkauden kokemisen myötä saat uusia onnistumisen ja menestymisen mahdollisuuksia. Kurssilla aloitettua matkantekoa voi jatkaa ja syventää Oma polku™️ -valmennuksen avulla.

 

Rahat takaisin -takuu

 

Jotta voit oikeasti voit kokea saavasi hyötyä tästä, kurssille on 14 päivän rahat takaisin takuu! Voit siis riskittömästi lähteä mukaan tutustumaan! Voit kahden viikon ajan koulutuksen alusta lähtien tunnustella, ja jos jostain syystä et halua jatkaa, saat rahasi takaisin.

Voit valita maksaa kurssin myös erissä.

LÄHDE NYT MUKAAN KEHITTÄMÄÄN ITSEÄSI JA IHMISSUHTEITASI!

 

Oma Voima™ on 3 kuukauden perhekonstellaatioon ja mindfulnessiin perustuva prosessi, joka voi muuttaa elämäsi.

 • Vastaavaa ei ole.

 • Saat tutustua perhekonstellaation mahdollisuuksiin ilman, että sinun tarvitsee lähteä ajamaan pitkiä matkoja.

 • Syvällisiä harjoituksia, joilla voit kehittää ihmissuhteitasi ja omaa voimaasi.

 

Kurssi alkaa 29.11.2019

Hyödynnä nyt yhteensä 179 € nopean ilmoittautujan etu! Mikäli ilmoittaudut 17.11. mennessä, saat tämän 495 € maksavan kurssin hintaan vain 395 €! Lisäksi saat Homo Consciens -webinaarit (3 kpl) ja 30 €:n alennus henkilökohtaisiin videosessioihin kaupan päälle (voit puolen vuoden aikana ottaa useita henkilökohtaisia sessioita – esimerkiksi jos otat viisi sessiota, edun arvo on jo 150 € - jolloin kaikki edut yhteensä 299 €)!

Nähdään kurssilla! 😊

Haluatko kysyä jotain?

Ota rohkeasti yhteyttä (s-posti: jani.roman [at] dialogi-instituutti.fi ja puhelin: 0500 762 772)!